top of page

Community 

Samarbeta, Nätverka och Skapa!

Stärk ditt nätverk, stärk din kunskap

Hos oss handlar det om mer än bara affärsutveckling. Det handlar om att skapa starka och hållbara sociala relationer som driver både dig och ditt företag framåt.


Vårt community är din styrka - Vi tror på kraften i gemenskapen. Tillsammans utvecklar vi kunskaper, utforskar nya möjligheter och bygger långsiktiga relationer. På Level är du aldrig ensam - du är en del av något större.


Bollplank när du behöver det - För entreprenörer är vägen kantad av utmaningar. Ibland kan det kännas som om man står ensam inför dem. Men inte på Level. Vårt community fungerar som ett bollplank, där du kan dela erfarenheter och få stöd när det behövs som mest.


Inkludering är nyckeln - Vi tror på inkluderingens kraft. På Level anpassar vi hela vår organisation för att skapa en välkomnande plats för alla. Oavsett bakgrund eller erfarenhet, här omsluts du av gemenskapen. Vi tror att mångfald berikar och skapar en dynamisk miljö för tillväxt och lärande.


Välkommen till Level - där gemenskapen är lika viktig som affärsframgångarna. 

COWORKING POLICY

Öppettider

Måndag - Torsdag: 09:00-17:00

Fredag: 09:00 - 16:00

Semesterstängt 23 december till 02 januari.

Per

Collner

CommunityMember

Level Personal bakgrund.jpg

Yahneake är född och uppvuxen i Jamaica och flyttade till Sverige 2015. Hon var tidigare journalist och PR-chef och har över 15 års erfarenhet av kommunikation. Hennes expertområden inkluderar strategisk kommunikation, företagens sociala ansvar, projekt- och evenemangsledning, sociala medier och varumärkesbyggande. Hennes senaste roll var som Community Management Consultant för ett internationellt kosmetiskt varumärke. ​

Specialisering: Social media and kommunikation.

Språk: Engelska, Svenska

Yahneake Sterling Russell

Community Manager

Y.jpg
bottom of page