Food and Beverage Entrepreneurship: Pros and Cons
tis 17 okt.
|Level Malmö
Kom och få insikt i livsmedelsbranschen, lär dig fördelarna och nackdelarna, och inkludera strategier för att undvika fallgropar tidigt i processen. (ENGELSKA)
Time & Location
17 okt. 2023 08:30 – 10:00
Level Malmö, Trelleborgsvägen 7, 214 32 Malmö, Sweden
About the event
När du kliver in i mat- och dryckeslandskapet känns det ofta romantiskt. Trots allt, vad kunde vara trevligare och roligare än att skapa mat, dela den och försörja sig på det? Du har serverat middagar för vänner och familj hemma många gånger.
Men att öppna ett mat- och dryckeskoncept är långt mer än att dela en måltid. Oavsett om du vill öppna ett café, ett fine-dining-koncept, en närbutik eller buteljera din hemliga sås, så är livet som kock eller caféägare mer än maten på tallriken. Den övergripande upplevelsen får människor att prova det en gång och komma tillbaka med vänner eller gå därifrån.
Passion, erfarenhet och utbildning ger dig en fördel, men förståelsen för hur man bygger verksamheten från grunden och arbetar med alla delar av företaget kommer att hjälpa dig att undvika onödiga misstag.
Agenda
- Typer av mat- och dryckesverksamheter
- Hur man utvecklar ett mat- och dryckeskoncept
- Mindmapping av ett matkoncept
- Att kartlägga din resa in i mat- och dryckeslandskapet
- Det enklaste sättet att komma igång - låga kostnader, hög vinstmarginal
Erfaren affärsutvecklare, Corinne Trang, en mat- och dryckesproffs med över 25 års erfarenhet av att arbeta inom New Yorks hektiska mat- och dryckesbransch, kommer att dela med sig av den berg-och-dalbana-resa du funderar på att ge dig in i, med hårt förvärvade lärdomar.
Tickets
Storytelling, Pitching, and Co
Fika ingår.
0,00 krFörsäljning avslutad
Totalt
0,00 kr